❤️❤️❤️❤️❤️

Milé děti,


 

chtěly jste pokračování telenovely ‘La Casa de Kašpar’, tak tady je…

 

Jen letmo připomenu děj posledního dílu. Honzíkovi bylo něco málo přes dva roky, Andulka byla ještě inkognito v bříšku, stáří lehce přes 10 týdnů.

 

Čas se ale s nikým nemaže, a tak v únoru 2019 se Andulka naprosto plánovaně a radostně vyklubala na svět. Prožívali jsme všichni krásný čas, už ne tři, ale čtyři Kašpaři jdou světem…

 

Jste, naše milé děti, kamarádi už od prvního setkání. Honzík mi pomáhal Andulku hlídat (jeho nekonečně komentování všeho, co zrovna mimi Anna udělala, bylo neuvěřitelné).

V září 2019 jsi, Honzíku, nastoupil do místní mateřské školy, kde jsi byl strašně šťastný, ale Andulka po Tobě doma plakala.

Kdo mohl tušit, že o pár měsíců později budou její nářky vyslyšeny a školka bude zavřena. Nakonec jsi, milý Honzíku, do školky kvůli té prapodivné nemoci skoro nechodil. Ale vztah s Andulkou se díky tomu prohluboval víc a víc. Sice se dokážete pohádat o kdejakou prkotinu, ale netrvá to nikdy dlouho.

Letos, v roce ‘21, nám konečně vyšla naše první společná dovolená ve čtyřech, byli jsme v Luhačovicích a byl to vskutku požehnaný čas. Bylo nám spolu tak krásně, že se nám ani domů nechtělo, čekalo nás tam totiž nekonečné stěhování, akce ‘Kulový blesk Live’, ale o tom jindy.

 

Při jednom takovém stěhování jsem si posteskla, že už to není, co to bejvalo, na prsou mě pálí, v žaludku akvárko… Inu čtyřicítka na krku a dvě děti kolem pasu, to udělá svoje….jenže - a tady dostává náš příběh jiný spád a volně přecházíme do nové kapitoly naší telenovely - na scéně se naprosto nečekaně a téměř dramaticky objevuje Bejby Nr 3!!!!

 

Všichni čtyři (a vzápětí i další obeznámení) jsou v naprostém šoku…osm dlouhých let se bez detailního vysvětlení čekalo na Bejby Nr 1 a pak se během 5,5 roku narodí hned tři krásní a požehnání Kašpárci.

 

Na Tebe si, milé Bejby Nr 3, ještě chvilku počkáme, ale už teď Ti mohu s klidným srdcem slíbit, že s Tebou počítáme a máme Tě rádi.

Jsi velké nečekané požehnání pro nás všechny, už se nemůžeme dočkat, až Tě uvidíme face2face.

Do nového domu tedy ne 4 Kašpaři, ale 5 Kašparů!!!!


 

Hip Hip Hurá!