Moje milé děti!

Končí rok 2021, rok, kdy jsme všichni byli trochu mimo, ten virus šílenej ovlivnil nejeden život. Nikdy jsem na konci roku nebilancovala, přišlo mi to jako ‘počátek stařecké demence’, chápete ne?

Jenže letos, letos je všechno jinak. Byl leden a já jsem si říkala, tak plán je jasnej - stěhování do nového!

Jenže to nakonec nebyla ta největší bomba roku!

 

Tak počítejte se mnou…


V únoru Andulka dostala dost ošklivý zánět očnice. Pán Bůh nám poslal do cesty v nemocnici naprosto neskutečnou paní doktorku Pražákovou, která si všimla mého největšího celoživotního mindráku - šilhání. Prý, ‘banální operace’! Já to beru jako svůj největší zázrak života, fakt! Kdybyste tušily, moje drahé děti, kolik hrozných chvil jsem si v životě musela kvůli očím protrpět. Nebudu vzpomínat na časy před 120 lety…co bylo, bylo…každopádně, 6. května 2021 jsem v plné narkóze podstoupila operaci oči! Mám je rovné, mám malé dioptrie a…proste tady je zázrak číslo 1.


Počítáme dál…

 

V létě jsme byli na nejkrásnější, nejluxusnější a nejlepší dovolené v Luhačovicích. Byla to naše první dovolená ve čtyřech, padly tam veškeré úspory na původně plánovanou dovolenou do Itálie. Říkala jsem si, za ty prachy to stálo a do příštího léta v pohodě na dovolenou v Itálii ušetříme, pohoda.

Vše se vrátilo do normálu, jen mě začal bolet neskutečně žaludek. Bolest mě budila v noci, přes den jsem nebyla schopna nic…s blížící se čtyřicítkou jsem už začala uvažovat, jaká šílená diagnóza mě to asi čeká.

Byl srpen, pátek třináctého a bylo mi doporučeno před jedním vyšetřením udělat si těhotenský test. Tak, byla jsem dvakrát těhotná, to bych poznala ne?! Hmm, tak nepoznala. Dvě čárky, největší šok roku, požehnání, překvapení…(víc zde)

Zázrak číslo 2…

 

A nekončíme…

 

To stěhování, ne a ne se rozhoupat…až svatá Barborka nám místo sladkosti za okno přinesla sladké sny v novém domě :-) od 4. prosince 2021 nás tedy naleznete na nové adrese :-)

 

Dnes, 30. prosince 2021, už myslím, můžu napsat, že rok 2021 byl jeden z nejšílenějších, nejkrásnějších, nejpožehnanějších a nejbáječnějších roků zatím.

 

Milé děti, užijte si poslední den roku ‘ve dvou’, příští rok už to bude větší mejdan! :-)


 

❤️❤️❤️